Коли з’ясувалося, що Микита не може ма ти дітей, kолишня дружина порадила йому знайти жінку, яка вже має сина. Микита взявся до справи

Микита дуже любив Леру, вона й стала його першою дружиною. Прожили вони разом 2 роки, а потім почали заводити розмови про дітей. Микиті дуже хотілося сина. Але всі спроби провалилися, не виходило заваrітніти. Тоді Микита запропонував Лері залишитись друзями, бо вона йому дитину дати не може, а він без цього сім’ї не бачить. Так вони й зберегли добрі стосунки. Через три роки Микита вдруге одружився вже з Катьою. Історія повторилася, ваrітність не наставала. Микита теж сказав Каті, на що та відповіла, що Микита сам безnлідний і після шлюбу дружби не бачить. Щоб довести другій дружині протилежне, Микита здав ана лізи, діаrноз підтвердився, він був безnлідним. На цьому тлі Микита запив.

Advertisment

Тривогу почала бити його перша дружина: -Я тебе знаю, пляшка – це не твоє. Тобі просто потрібно знайти жінку вже з дитиною. -А якщо я не полюблю чужу дитину? -Полюбиш, ти ж так сильно хочеш сина. І Микита почав посилено шукати розве дену жінку з дитиною. Тільки все ніяк не складалися відносини. Микиті вже було за 40, він був завидним нареченим, з великою квартирою, дорогою машиною, але все ж таки не одружений. І ось одного разу після довгої наради одна непомітна співробітниця випадково пролила на Микиту каву: -Вибачте, будь ласка, я просто за сином у садок поспішаю.

-За сином?! Я машиною, давайте вас підвезу. Дивно, як Микита раніше не помічав цієї співробітниці. Просто вона була дуже скромною, ніколи не фліртувала з Микитою, як це робила більша частина жіночої статі колективу. Коли вони приїхали до садка, то син колеги підбіг до Микити зі словами: -Тату, тату!! -Вибачте, просто батька не ста ло, вже рік як похо вали. Тепер син усіх чоловіків «татом» називає. З того часу Микита став щодня відвозити колегу до садка, він прив’язався до неї, а особливо до її сина. Саме з тихою та спокійною дівчиною у начальника відділу – Микити і вдалося побудувати щасливу родину.

Advertisment

Leave a Comment