У неї 11 дітей — а сусіди вважають її бо жевільною. Подивіться, як живе багатодітна сім’я

Тетяні Вафин мабуть на роду написано бути знаменитою. Спочатку вся округа дізналася, що Тетяна з колишнім чоловіком виховує вісьмох дітей. А потім сім’я прославилася вже на всю країну, коли в результаті дев’ятої вагітності у подружжя народилася трійня.Вражаюче, але супер-мама зовсім не виглядала змученою. Навпаки, важко повірити, що ця красива молода жінка не побоялася взяти на себе стільки турбот. Місцева влада і ЗМІ з задоволенням запрошували велику родину на урочисті заходи та свята. А сусіди, як слід обговоривши народження трійні, заспокоїлися. Здавалося, Тетяна вже нічим не зможе їх здивувати. Але тільки уявіть собі, в якому шоці були всі місцеві жителі, коли дізналися, що мама 11 дітей … подала на розлучення. Ось і почалося! «Що ж вона творить, з такою-то величезною сім’єю ?!Але Тетяна вже прийняла рішення. Пізніше вона розповіла журналістам, що чоловік став випивати і навіть розпускати руки, бити її. Мабуть, вважав, що дружина все одно все простить батькові своїх дітей.

Advertisment

Але вона не пробачила. Навіть суддя, розглядаючи справу про розлучення, оторопіла, дізнавшись всі подробиці. А потім оформила розлучення в той же день, розуміючи, що у багатодітній матері повинні були бути дуже серйозні причини для такого вчинку. Тетяна за професією кухар, тому без роботи точно не залишиться. Але все-таки всі були впевнені, що відчайдушна жінка буде ростити дітей на самоті. Але тут доля жінки зробила просто неймовірний поворот.Десь через рік після розлучення Тетяна влаштувалася на нову роботу в місцевий цех по виробництву бортового харчування — і там познайомилася з молодим колегою Євгеном. Дружині зараз всього 23 роки, Тетяна старше на 15 років. Ніхто й уявити не міг, що між ними закрутиться службовий роман. Тетяна погоджувалася на походи в кіно і побачення, але навіть не думала, що все може зайти далеко. Коли справа стала приймати серйозний оборот, вона чесно зізналася молодому залицяльникові, що вдома її чекають 11 дітей. Хлопець, звичайно, був в шоці, але замість того щоб сховатися з її життя, знову покликав її на побачення.

Після цього Женя перезнайомився і подружився з усіма дітьми своєї дівчини, часто став грати з її синами в футбол, який молода людина просто обожнює. Знайомі недовірливо дивилися, на все це і хитали головами. Просто немислимо, щоб розлучена та ще таким » причепом » могла вдало побудувати своє особисте життя. А Женя тим часом все більше вживалися в роль батька і чоловіка і, нарешті, вирішив, що готовий виконувати цю роль ще довгі-довгі роки. Коли колеги і знайомі дізналися, що молодий чоловік зробив пропозицію своїй дівчині, вони просто не могли прийти до тями від шо ку і, звичайно, стали його відмовляти. Та й сама Тетяна спочатку кілька разів відповіла на пропозицію відмовою. І тоді Женя розповів про свої плани дітям, які відразу з захопленням відреагували на це і все разом, нарешті, умовили маму погодитися!Євген і Тетяна нікого не соромляться. Вона щасливі, про що із задоволенням розповідають на камеру:

Advertisment

Leave a Comment