Віктор поводився з Віолеттою як тиран, не давав дружині навіть фарбуватись. Але все змінилося, коли одного разу Віолетта вирішила взяти відпустку та поїхати до мами в гості

Віолетта та Віктор були одружені вже дванадцять років, але Віктор все ще не міг звикнути до того, що його дружина фарбує нігті. Він зви нувачував її в тому, що вона робить це для того, щоб залучити інших чоловіків. Коли жінка намагалася пояснити, що це була частина її роботи, Віктор зви нувачував її в тому, що вона шукає нового кавалера. Загалом їхній шлюб був повністю пов’язаний з контролюючою поведінкою Віктора. Він заборонив жінці носити будь-що відверте або користуватися парфумами і навіть вилив у раковину всі її флакони. Він також наполягав на тому, щоб схвалювати її вибір одягу і не дозволяв їй ходити в рожевому.

Advertisment

Згодом Віолетта замкнулася в собі і втратила впевненість. Вона перестала ходити до спортзалу та навіть пити каву з друзями. Незважаючи на зусилля дружини догодити чоловікові, він ніколи не був задоволений її поведінкою. Якось він навіть розкритикував її за те, що вона не нафарбувалася, незважаючи на те, що раніше сам забороняв їй це робити. Зрештою, жінці набридла поведінка Віктора, і вона взяла тижневу відпустку, щоб відвідати свою маму. Під час своєї відсутності Віолетта зробила манікюр, зачіску та зустрілася зі старою подругою за філіжанкою кави.

Вона зрозуміла, що поведінка Віктора була ненормальною і що вона заслуговувала на те, щоб подбати про себе. Коли Віктор подзвонив їй, він висловив обурення, адже виявив, що дружина не повернулася додому. Він намагався повернути її квітами та вечерею, але жінка відмовилася. Віктору залишалося гадати, чи знайшла вона когось іншого. Жінка вирішила залишитися зі своєю матір’ю. Вона зрозуміла, що заслуговує на те, щоб бути щасливою і піклуватися про себе, навіть якщо для цього доведеться протистояти своєму чоловікові.

Advertisment

Leave a Comment